Aanbevolen : Van Gils - Auto opkopers

Gratis Ophaalservice In Amsterdam - Auto Naar De Sloperij

Published Jun 23, 23
10 min read

Autosloperij Amsterdam-zuidoost - Van Der Ven Auto'sWe werken samen met de gehele autorecyclingketen aan een circulaire economie. Onderdelen van onze autosloperij in Weteringbrug. Een duurzame keten, waarbij er geen schade is voor milieu en leefomgeving. Dat gaat steeds verder. Wat nu nog niet kan, is straks mogelijk.

Van der Ven Auto’s in Brabant is bij STIBA en ARN aangesloten als auto demontagebedrijf. Wij hebben als doel de hoeveelheid afval van gebruikte- en sloopauto’s drastisch te verminderen. Wij zijn dan ook verplicht om materialen milieuvriendelijk te demonteren en deze hoogwaardig te verwerken. Een verplichting die wij graag nakomen.

U kunt bij ons met alle merken terecht! Dus onder andere voor Renault, Mercedes, BMW, Toyota, Volkswagen, Ford, Audi en nog meer! Van der Ven Auto’s is op het gebied van autorecycling al jaren landelijk marktleider. Wij scoren hoog op het gebied van duurzaam en maatschappelijk ondernemen. Dagelijks zijn we bezig op het gebied van materiaalhergebruik en producthergebruik welke in hoge mate bijdragen aan het milieu.

Wij hebben ons personeel opgeleid volgens de NEN 9140 standaard. Zodoende is Van der Ven een specialistisch gecertificeerd kenniscentrum voor de demontage van Elektrische Voertuigen & Hybride auto’s! In de video hiernaast kan je zien hoe wij deze bijzondere voertuigen demonteren! Venyard Self service auto-onderdelen is een leuke en veilige plek waar je een geweldige deal krijgt voor onderdelen die je nodig hebt - Onderdelen van onze autosloperij in Weteringbrug.

Of je nu een onderdeel van Volkswagen, Fiat of Peugeot kiest, de prijs is vast, laag en gelijk. Sloop auto gevraagd: Van der Ven Auto’s betaalt een hoge opkoopprijs voor defecte auto’s, schade auto’s en Sloopauto’s ! Wij halen deze graag kosteloos bij u op! Van der Ven Auto’s heeft sinds kort een nieuwbouwlocatie in Brabant als auto sloperij in gebruik genomen.

Autosloperij Hejo Bv

Wij strippen de auto’s minutieus, waarbij de bruikbare auto-onderdelen in ons magazijn worden opgeslagen. Wij verzamelen vloeistoffen in tanks (Onderdelen van onze autosloperij in Weteringbrug). Wat overblijft, vindt zijn weg naar verwerking in recyclingproducten. Van der Ven Auto’s haalt meer uit auto’s dan erin zit!.

Frans van den Mosselaar Autorecycling en Autodemontage b. v. in Dongen is al 50 jaar specialist in het innemen en het verwerken van voertuigen. Verder staat de verkoop van auto-onderdelen van alle merken aan particulieren en bedrijven centraal. We hebben te allen tijde onderdelen op voorraad in ons magazijn en ook staan er meer dan 1000 auto’s op het terrein waar u zelf onderdelen van af kunt halen.

Zo hebben we klanten in Europa, Azië en Afrika. Wij zijn onder andere aangesloten bij: In de jaren vijftig begon een jonge Frans van den Mosselaar met het ophalen van oud papier bij bedrijven en particulieren. Na dit een tijd te hebben gedaan had hij genoeg geld verdient om zijn eerste vrachtwagentje te kopen.

Van het ophalen van oud papier naar een Autorecycling & Autodemontage bedrijf (1970)In de loop van de jaren begonnen zijn klanten hem oud ijzer aan te bieden en later ook volledige auto's. Mensen kregen in de gaten dat Frans een aantal auto's had ingekocht. Dit betekende dat hij vragen kreeg naar auto-onderdelen.

Zo ondernemd als hij was ging Frans op zoek naar meer afgedankte auto's en zo brak het tijdperk van Autosloperij Frans van den Mosselaar aan. In de jaren zestig en zeventig bleef de autosloperij alsmaar groeien. Er werden steeds meer auto's ingekocht en gesloopt. De gesloopte onderdelen werden verkocht aan particulieren en garagebedrijven in de buurt.

Auto Slopen? Autosloperij De Boerenwagen In Landsmeer

Zo werd de eerste container verkocht met besteming Israël. De vraag naar onderdelen werd steeds groter. Het aanbod van schadeauto's groeide daarintegen niet mee. Daarom besloot Frans op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden. Hij kwam net over de grens terecht in De Lutte bij Enschede. Daar werden jongere schade auto's verkocht.

De aankoop van jonge schade auto's luidde het tijdperk ''Modernste autosloperij'' in. Eind jaren zeventig ontwikkelde Frans van den Mosselaar zich tot de modernste sloperij van Nederland op het gebied van de verkoop van auto-onderdelen. Garagebedrijven uit heel Nederland kwamen naar Dongen om onderdelen te kopen. Onderdelen van onze autosloperij in Weteringbrug. Zo onstond de lijfspreuk: ''Als van den Mosselaar het niet heeft, dan heeft niemand het''.

De vraag hiernaar groeide explosief. Als een auto voorschade had werd er een volledig niewe kop aan gemonteerd. Ook de export stond niet stil. Uit alle hoeken van de wereld kwamen er mensen kijken wat Frans van den Mosselaar allemaal te koop had. Had Frans zelf niet genoeg onderdelen werd er bij collega slopers voorraad ingekocht om de containers van zijn klanten te kunnen vullen.

Hij werd steeds meer om advies gevraagd. Hierdoor kwam er een idee om met een tweetal andere slopers een organisatie op te zetten die de belangen van de Nederlandse autosloperijen behartigde. Zo onstond de Stiba. Het einde van de jaren tachtig brak aan en er werd steeds meer aandacht besteed aan het milieu.

Dit betekende dat alle bruikbare grondstoffen moesten worden verwijderd om hergebuikt te worden. Denk hierbij aan het verwijderen van het pursschuim uit stoelen, het verwijderen van glas en alle vloeistoffen die in de auto zaten werden milieuvriendelijk verwijderd. Frans is zelf op zoek gegaan naar een manier om het verwerken en recyclen van auto’s zo milieuvriendelijk te maken.

Onderdelen Van Onze Autosloperij In Weteringbrug

Deze demontagelijn maakte het mogelijk om alle materialen die recyclebaar zijn aan een auto te verwijderen. Om deze materialen af te voeren zijn wij in 1995 een samenwerking aangegaan met Auto Recycling Nederland (ARN). Voor meer informatie hierover klik hier. In 2003 heeft Frans het stokje doorgegeven aan zijn zoons Michel en John die tot op de dag van vandaag bezig zijn met het verwerken van voertuigen en het plan is dit voor onbepaalde tijd te blijven doen..

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens en zelfs schadefietsen. Zo ook voor professionele autodemontagebedrijven die technische total loss voertuigen aanbieden voor de verkoop van gebruikte onderdelen. Alle deelnemers worden persoonlijk bezocht om zo de kwaliteit van het aanbod te kunnen regulieren. U als koper moet erop kunnen vertrouwen dat u uitsluitend zaken doet met goede partijen.

Klanten waarderen ons Auto inkoopbedrijf met een 9. 1 uit 10 op basis van 6 beoordelingen.

michiel van g., sjirafje Forumgebruiker 23 feb 2010 21:22 Leiden door » 10 apr 2013 19:13 Het is misschien wat ver weg, maar ik kom er altijd als ik in Italie ben - Onderdelen van onze autosloperij in Weteringbrug. Grote opslag met onderdelen en ze bergen de auto's op in een soort van stellingen (dus niet stapelen).

De opslag van alle onderdelen was altijd al allemaal binnen maar het is nu hoger, groter en meer. Het lijkt net een grote bouwmarkt maar dan met onderdelen. Er stonden wel wat leuke wagens, dus hierbij wat foto's - Sloopauto verkopen. Wie kan de Fiats spotten ? Ook een hele handige manier gevonden om aan een Fire blok te werken .

Boels Autodemontage: Demontage, Sloop & Auto-onderdelen

Forumgebruiker 23 feb 2010 21:22 Leiden door » 26 dec 2021 12:53 Wat bedoel je nu te zeggen? De auto's staan daar inderdaad niet zomaar; een ongeluk, gebrek aan geld, leegruimen van een schuur (zijn er veel van daar), overlijden enzovoort. Als je een auto zoekt om direct mee weg te rijden zou ik niet op de sloop gaan kijken, maar dat wil niet zeggen dat er exemplaren tussen staan die niet ver weg van dat doel zijn.

Als je een auto zoekt om direct mee weg te rijden zou ik niet op de sloop gaan kijken, maar dat wil niet zeggen dat er exemplaren tussen staan die niet ver weg van dat doel zijn. Ja dat begrijp ik. Maar wat ik bedoel te zeggen is dat het voor velen einde verhaal is, ondanks hoe interessant ze zijn, en dat is nu helaas hun lot.

1 Miljoen onderdelen direct leverbaar Meer dan 20 toegewijde en deskundige medewerkers Wekelijks meer dan 70 auto's op merk en type gerecycled Onderdelen en materialen die niet aan onze eisen voldoen, worden volgens de strengste milieueisen verwijderd en afgevoerd. Grondstoffen raken uitgeput, afvalbergen blijven groeien. Onderdelen van onze autosloperij in Weteringbrug. Gelukkig hebben we de wetenschap én het bedrijfsleven die het als een uitdaging zien om beide problemen in één slag aan te pakken.

Slimme oplossingen en technieken verhogen het recycling­ rendement bovendien continu. Gebroeders Opdam loopt graag voorop bij deze ontwikkelingen! Opdam is de moderne autosloperij. Recycling als instrument voor een beter milieu gaat verder dan het scheiden van schadelijke stoffen. Uiteindelijk moet de auto-industrie uitkomen op een feitelijk hergebruik van 95% van alle in auto's verwerkte materialen en stoffen tegen de laagst mogelijke kosten.

Hierdoor kunnen onze klanten nogmaals profiteren van deze onderdelen. Opdam heeft momenteel twee vestigingen in Valkenburg (ZH) en Zwaanshoek (NH). Kijk op de contact pagina voor de adressen, openingstijden, telefoonnummers en emailadressen.

Autosloperij - Van Der Ven Auto's B.v.

Via “Sloopauto inleveren” kunt u in geheel Nederland uw sloopauto laten ophalen. Ons autorecycling bedrijf heeft al jaren lang ervaring in de demontage van loop- en sloopvoertuigen. Ook schadeauto’s en total-loss auto’s kopen wij op. Daarnaast hebben wij ook ervaring met de verkoop van voertuigen aan het buitenland. Immers niet elke auto is geschikt voor de export! Doordat wij landelijk werken kunnen wij vaak binnen enkele werkdagen, maar meestal binnen 48 uur, uw sloopauto bij u aan huis ophalen.

Wij hebben deze twee speerpunten toegepast in ons bedrijf en vele autosloperijen met ons. Uw sloopauto wordt vandaag de dag duurzaam hergebruikt. Onderdelen van onze autosloperij in Weteringbrug. Dit komt omdat oudere auto’s en de materialen waarvan een auto is gemaakt zeer geschikt zijn voor recycling. Ook wel “Urban mining” genoemd, hierbij is ons afval de bron van de delfstoffen voor de toekomst.

Sommige deskundigen zeggen wel dat er meer ijzer, metaal e. d. kan worden gewonnen uit ons afval dan dat er aan ijzererts nog in de grond zit. Het winnen van ijzer, koper e. d. wordt op den duur steeds lastiger en duurder. Onderdelen van onze autosloperij in Weteringbrug. Bestaande mijnen worden uitgepunt en nieuwe bronnen zijn er niet of bevinden zich op moeilijk bereikbare plaatsen in de wereld.

Uw auto bestaat voor een groot deel uit blik ijzer. Naast het ijzer van de carrosserie zijn er ook aluminium delen terug te vinden in uw auto. Zoals bijvoorbeeld de lichtmetalen velgen of de cilinderkop van het motorblok. Tevens is de toepassing van verschillende soorten kunststoffen steeds groter aan het worden; veel kunststoffen kunnen worden hergebruikt, andere worden bewust toegepast in vervangende goederen zoals plaatmateriaal of straatnaamborden omdat niet alle kunststoffen één op één kunnen worden omgesmolten zoals dat bij oud-ijzer wel het geval is - Onderdelen van onze autosloperij in Weteringbrug.Uw auto op een verantwoorde wijze laten slopen? Meld hem dan aan op deze pagina. Onze inkopers bellen u terug voor een vrijblijvende taxatie van uw auto. Gaat u akkoord met ons bod dan heeft u recht op een gratis ophaaldienst aan huis .

Auto Slopen? Autosloperij De Boerenwagen In Landsmeer

20 april 2023 om 07:14 Het kan iedereen overkomen: je auto moet naar de sloop. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer de auto niet meer door de APK-keuring komt of wanneer de kosten voor reparatie na een ongeluk te hoog zijn. Auto demontage. Maar wat gebeurt er eigenlijk met een auto als deze naar de sloop wordt gebracht? Wij leggen je het uit.

Wanneer de auto nog kan rijden, kan deze zelf naar de autosloperij worden gebracht. Het is zelfs mogelijk om meerdere autodemontagebedrijven te bezoeken en de auto uiteindelijk achter te laten bij degene die het meeste geld biedt. Maar voor wie dit te veel gedoe vindt, kan de auto ook op laten halen door een autosloperij of verkopen via een website als OSW.Het RDW geeft bij een geslaagde koop een vrijwaringsbewijs af waarmee geen wegenbelasting meer hoeft te worden betaald, de APK-plicht vervalt en de autoverzekering kan worden stopgezet. Wanneer de auto bij de autosloperij is, wordt deze eerst vloeistofvrij gemaakt. Alle vloeistoffen, zoals benzine, olie en koelvloeistof, worden uit de auto gehaald voordat deze kan worden gesloopt.

Zo wordt ervoor gezorgd dat het slopen van een auto duurzaam en ecologisch verantwoord blijft. Het demonteren van de auto begint met het controleren en beoordelen van de nog bruikbare onderdelen. Deze worden ingevoerd in een database, zodat autobedrijven deze onderdelen kunnen kopen. De gedemonteerde onderdelen worden in de tussentijd opgeslagen in een magazijn.

Auto opkoper België

Opkoper auto gezocht, Wij zijn een erkend Belgisch autobedrijf en landelijk actief. Ons mobiel inkoopteam is flexibel inzetbaar en garandeert een afspraak ter plaatse binnen de 24u. Aarzel dus niet om ons ook te contacteren tijdens weekend -en feestdagen.

Navigation

Home

Latest Posts

Bpm Terug Bij Export Auto

Published Oct 02, 23
7 min read

Auto Zelf Verkopen

Published Sep 25, 23
7 min read

Auto Camera Voorruit

Published Jul 20, 23
10 min read